La nit electoral de Cugat.cat es veurà per El Punt Avui Televisió

Marina Romero presentarà el programa especial

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 15/mai/15 per Redacció

Cugat.cat oferirà un programa especial de televisió amb motiu de les eleccions del 24 de maig. 'La nit electoral de Cugat.cat' s'emetrà per El Punt Avui Televisió, a partir de dos quarts de nou del vespre i estarà presentat per Marina Romero.

El programa, que es podrà veure a tota la comarca des de la freqüència vallesana d'El Punt Avui Televisió, oferirà el minut a minut de la nit electoral amb l'anàlisi i l'escrutini en directe. L'espai també inclourà connexions en directe a les seus dels partits de la ciutat, amb entrevistes als protagonistes de la jornada.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca la col·laboració entre el grup de comunicació local i El Punt Avui Televisió per oferir el millor servei a la ciutadania de Sant Cugat.

Miquel Herrada

La col·laboració amb El Punt Avui Televisió ens permetrà arribar a tota la població. La ciutadania podrà seguir la nit electoral minut a minut des del sofà de casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'La nit electoral de Cugat.cat' també es podrà seguir a la web de Cugat.cat en vídeo streaming i en versió radiofònica al 91.5FM.