El PP promet noves línies i més freqüència en els busos urbans


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un autobús / Foto: Localpress

Imatge d'arxiu d'un autobús / Foto: Localpress

El PP es compromet a potenciar el transport públic urbà amb un increment de la freqüència de pas dels autobusos, la revisió dels trams en funcionament, la reducció del preu del bitllet i la creació de noves línies. En aquest àmbit, el PP proposa crear una nova línia d'autobús per connectar el centre de la ciutat amb el barri de Can Barata.

Les propostes del PP en l'àmbit del transport públic s'articulen en tres eixos: la reducció del temps d'espera amb un increment de la freqüència de pas, la reducció del temps de trajecte amb la creació de noves línies i la revisió dels trams en funcionament, i la reducció de l'import dels bitllets.

Dins aquests eixos, el PP proposa la posada en marxa de la targeta T-16 gratuïta per a menors de 16 anys i la creació d'una nova línia entre el centre i Can Barata, com ha explicat l'alcaldable del PP, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

Can Barata és una zona molt allunyada del centre, està molt incomunicada. És un deute de la ciutat amb les persones més allunyades, han de poder-se desplaçar. És l'obligació de l'Ajuntament.


El PP busca amb aquestes mesures fomentar l'ús del transport públic a Sant Cugat a través de millorar la seva accessibilitat i eficàcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.