La CUP-PC vol dotar els veïns de 'poder de decisió'


  • Comparteix:

L'alcaldable de CIP-PC, Núria Gibert, amb Ramon Piqué, número 3 de la llista

L'alcaldable de CIP-PC, Núria Gibert, amb Ramon Piqué, número 3 de la llista

La CUP-PC aposta per dotar els veïns dels diferents barris de la ciutat de 'poder de decisió'. Es tracta, diu la coalició, de fomentar la participació i descentralitzar la presa de decisions, especialment en l'àmbit dels districtes. Aquesta aposta passa per mesures com incrementar les partides de lliure disposició, fer consultes i convertir els consells de barri en òrgans vinculants.

La CUP-PC ha donat a conèixer les seves propostes aquest diumenge en un acte al Casino de la Floresta, durant el qual s'han presentat algunes de les mesures per als districtes. En aquest àmbit, la CUP-PC aposta per fomentar la participació entesa com un procés de reflexió, debat, consens i d'empoderament dels veïns en la presa de decisions, com ha explicat el número 3 de la llista, Ramon Piqué.

Ramon Piqué

Això només té sentit si fem que els consells de barri es dotin de poder de decisió. Aquest és el pas que permetrà capgirar-ho tot.


Per portar a terme aquesta descentralització de la presa de decisions, la CUP-PC proposa incrementar les partides de lliure disposició, convertir els consells de barri en òrgans vinculants i fer consultes a la ciutadania, com ha detallat la seva alcaldable, Núria Gibert.

Núria Gibert

Apostem per una descentralització de la presa de decisions: incrementar les partides de lliure disposició, fer els consells vinculants i fer consultes.


En aquest sentit, la CUP-PC defensa 'un municipalisme arrelat al territori'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.