Més de 60.000 santcugatencs estan cridats a les urnes aquest diumenge


  • Comparteix:

Les eleccions municipals tenen lloc aquest diumenge / Foto: ACN

Les eleccions municipals tenen lloc aquest diumenge / Foto: ACN

60.123 santcugatencs estan cridats a les urnes aquest diumenge amb motiu de les eleccions municipals. A Sant Cugat, hi haurà un total de 26 col·legis electorals i 81 meses, en una jornada que començarà a les nou del mati i s'allargarà fins a les vuit del vespre.

L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu especial de prop d’un centenar de treballadors per garantir el bon funcionament de la jornada electoral d'aquest diumenge. Això inclou la logística del muntatge de les eleccions, el suport informàtic, la informació al ciutadà, el suport tècnic i la vigilància als col·legis electorals i els cossos de seguretat.

Cens electoral
El total d’electors per a les eleccions municipals 2015 a Sant Cugat és de 60.123 persones. Per nacionalitats, al cens, hi consten 59.070 persones amb passaport espanyol i 1.053 amb passaport estranger. Respecte a la convocatòria del 2011, el cens té 4.744 persones més.

Consultes al cens
El cens que s'utilitzarà per a les eleccions municipals està tancat a data de 30 de desembre del 2014. Es pot consultar si s'envia un missatge amb un telèfon mòbil al número 215588 amb la paraula CENS seguida d’un espai en blanc i el DNI de l'interessat. En aquest cas, el servei respondrà amb el nom i l’adreça del col·legi electoral. En el cas que el DNI no consti al cens, cal acostar-se a l'edifici de l’Ajuntament per indicar la incidència. L’Ajuntament estarà obert durant tota la jornada electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.