La uaSC vol que la Floresta tingui un tracte just amb relació als altres districtes


  • Comparteix:

Rosa Cubero, Ramon Obach i Jaume Massanés

Rosa Cubero, Ramon Obach i Jaume Massanés

El partit un altre Sant Cugat (uaSC) vol que la Floresta tingui un tracte just amb relació a la resta de la ciutat i proposa la pavimentació de tota la zona, la creació d'una brigada de neteja i de manteniment i garantir la seguretat en espais com els voltants de l'estació de FGC de la zona. El partit ha exposat aquest dimarts les seves propostes per al districte, entre elles, la voluntat de lluitar contra l'ocupació en immobles que no estan abandonats.

La formació proposa també millorar el transport públic a la Floresta i garantir que els boscos de la serra de Collserola es mantinguin nets per evitar incendis. Amb relació a la zona forestal, la uaSC vol promoure l'ús de la biomassa com a combustible sostenible.

El fundador del partit i número 6 a la llista electoral, Ramon Obach, vol que 'la Floresta mantingui la seva essència, però amb els serveis del segle XXI'.

Ramon Obach

La uaSC vol una Floresta que mantingui la seva essència, però amb els serveis del segle XXI. Ara per ara només cal fer una volta i veure el que hi ha: una imatge val més que mil paraules.


La uaSC vol que els consells de barri de la ciutat siguin 'participatius i vinculants' i proposa la creació d'una tinència d'alcaldia de descentralització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.