ICV-EUiA presumeix d'experiència en defensa de l'ecosocialisme


  • Comparteix:

A l'esquerra, Roser Casamitjana, acompanyada per antics regidors i vocals de l'EMD de Valldoreix d'ICV-EUiA

A l'esquerra, Roser Casamitjana, acompanyada per antics regidors i vocals de l'EMD de Valldoreix d'ICV-EUiA

ICV-EUiA treu pit i reivindica la seva experiència, la coherència i el bagatge històric a Sant Cugat amb un acte a la plaça de Lluís Millet on alguns dels seus últims regidors i vocals a l'Ajuntament i a l'EMD han donat suport a la seva candidata, Roser Casamitjana. Els ecosocialistes defensen la tasca feta des de l'oposició i es mostren com a garants de la cohesió social i la sostenibilitat.

Jordi Casas, Francesc Godàs, Àssun Reyes, Joan Calderon, Pau Alonso i Carme Babiloni, tots ells regidors, exregidors, vocals i exvocals de l'EMD per ICV-EUiA, han destacat el valor de la feina feta pel partit al llarg dels anys i han demanat el vot per Roser Casamitjana.

L'encara portaveu d'Iniciativa al ple, Joan Calderon, ha defensat la trajectòria de la formació. N'ha destacat el caràcter constructiu i els valors ecosocialistes.

Joan Calderon

Tenim una trajectòria de gent que ha treballat per a la ciutat de forma coherent i constructiva. Cal destacar el nostre bagatge, experiència i coherència al llarg dels anys.


L'alcaldable, Roser Casamitjana, creu que la presència d'ICV-EUiA al ple és imprescindible i assegura que els eixos bàsics de les seves propostes giraran entorn la sostenibilitat, els serveis socials i el feminisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.