SI veu en la DUI el seu tret diferencial respecte els altres partits sobiranistes


  • Comparteix:

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) veu les seves apostes per la declaració unilateral d'independència (DUI) i per l'exercici de la sobirania fiscal com els principals trets diferencials respecte la resta de partits sobiranistes. L'alcaldable de la formació, Maria Rosa Comellas, ha assegurat en l'acte de final de campanya que volen dur a terme unes polítiques socials adequades per a la ciutat, en referència a l'atenció a les persones a l'atur, en l'atorgament de prestacions de tot tipus i en la cobertura de necessitats bàsiques.

El partit proposa un Ajuntament 'obert a la ciutadania i amb cohesió social' i que aposti per les polítiques socials i de sostenibilitat de forma transversal. D'altra banda, Comellas ha explicat que una de les primeres mesures que impulsarien si assolissin l'alcaldia seria la creació d'una assemblea de càrrecs electes que treballessin en favor de la independència.

L'alcaldable fa bandera del fet que el seu partit aposti per la DUI, a diferència d'altres partits sobiranistes que concorren a les eleccions municipals.

Maria Rosa Comellas

Apostem per la declaració unilateral d'independència. CiU aposta per les estructures d'estat, però ja hem vist que no es pot negociar amb l'Estat espanyol. El primer que farem serà exercir la sobirania fiscal.


L'acte s'ha celebrat al Celler Modernista amb una vintena d'assistents, entre ells l'escriptor i periodista Víctor Alexandre. El president del consell nacional de SI, Alfons López Tena, estava convidat a l'acte, però finalment no hi ha pogut assistir per una indisposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.