VOX-FiV proposa abaixar i eliminar impostos per afavorir les famílies


  • Comparteix:

VOX-Família i Vida (VOX-FiV) assegura que és l'única candidatura que concorre a les eleccions que ha dit que abaixarà tots els impostos municipals i n'eliminarà alguns 'perquè totes les famílies tinguin els seus diners a la seva butxaca'. L'alcaldable de la formació, Ignacio Garriga, ha demanat en l'acte de final de campanya que els ciutadans votin 'amb consciència' i ha subratllat la defensa del dret a la vida i la família i la vocació de servei a la ciutadania que fa el partit.

Garriga té el somni d'entrar a les institucions i treballar-hi des de dins per, entre d'altres mesures, aconseguir una fiscalitat que estigui al servei de les persones i que no tingui una funció només recaptatòria. L'alcaldable de VOX-FiV també ha demanat el vot per combatre l'auge de nous partits 'd'extrema esquerra' que suposen una 'amenaça per a la democràcia'.

Garriga ha demanat la mobilització aquest diumenge al que considera 'santcugatenc d'infanteria': funcionaris, mestresses de casa i estudiants, entre d'altres.

Ignacio Garriga

Som l'única candidatura que ha dit alt i clar que abaixarem tots els impostos municipals i n'eliminarem alguns. És una aposta decidida perquè les famílies tinguin els diners a la seva butxaca.


Garriga creu que un bon resultat de VOX-FiV en les eleccions d'aquest diumenge suposaria un canvi en 'el so discordant de la nació'.

La trobada ha tingut lloc al Celler Modernista i ha comptat amb la presència d'una quarantena de persones, entre ells l'exregidor de Sant Cugat i alcaldable de FiV per Barcelona, Bruno de Salvador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.