La CUP-PC arriba al 24M amb l'objectiu d'acabar amb la majoria absoluta de CiU


  • Comparteix:

La CUP-Procés Constituent (CUP-PC) arriba a les eleccions municipals amb la voluntat d'acabar amb la majoria absoluta de CiU i es presenta a la ciutadania com una 'nova manera de fer política' i com 'l'alternativa transformadora'. En un acte de final de campanya festiu aquest divendres al Celler Modernista amb uns 150 assistents, la coalició s'ha mostrat satisfeta per la feina feta a la campanya, durant la qual 'no han hagut d'endolcir el discurs' per captar l'atenció de l'electorat.

El número 2 de la llista, Ignasi Bea, s'ha mostrat convençut que aquest diumenge la candidatura aconseguirà una 'petita victòria' i ha assumit que l'endemà de les eleccions seguiran manant 'els mateixos', fet pel qual seguiran lluitant. Per la seva banda, el membre de PC i número 8 a la llista, Antonio Ontañón, ha posat en valor la coalició i ha subratllat el fet que Dimitri Defranc, número 3, pugui ser la primera persona immigrada en ocupar un seient de regidor al ple.

L'alcaldable de la formació, Núria Gibert, ha explicat que el seu partit 'no vol representar ningú', sinó que vol tenir la capacitat d'agrupar. La número 1 de la llista independentista ha demanat el vot defensant que són una 'alternativa transformadora'.

Núria Gibert

Ens haurien de votar perquè és una nova manera de fer política, perquè hem vist quin tipus de ciutat ens ha deixat 28 anys de CiU, excloent i subordinada a l'interès d'uns pocs. Nosaltres som l'alternativa transformadora.


Gibert ha apel·lat l'optimisme per aconseguir un bon resultat aquest diumenge i ha defensat que 'Sant Cugat està llesta per al canvi'.

Suport a la candidatura de la CUP-PC
Els col·lectius Endavant, La Guitza, Hora Bruixa i Arran han mostrat el seu suport a la candidatura de la CUP-PC en una trobada aquest dijous. Les entitats veuen la coalició com l'única proposta 'rupturista que aposta per la radicalitat democràtica i que permet les persones decidir sobre els aspectes essencials de les seves vides'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.