Soler promet un pla de millora integral pel barri de Sant Francesc-Monestir

Soler, a l'acte d'aquest divendres

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 22/mai/15 per Sílvia González

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, ha promès per al barri de Sant Francesc-Monestir un pla de millora integral que doti la zona d'una escola bressol, un centre de salut i un aparcament públic. Uns objectius amb els quals el socialista s'ha compromès aquest divendres, en un acte a l'avinguda de Cerdanyola, llegint un manifest d'actuacions al barri que també aposten per recuperar la policia de barri, la cobertura de les pistes poliesportives i la promoció del comerç de la zona.

Com ja es tradició en la formació, el PSC ha preferit no fer un acte final de campanya per 'aprofitar els darrers moments per demanar el vot'. I un dels llocs on el partit ho ha fet ha estat el barri de Sant Francesc-Monestir. A la confluència de l'avinguda de Cerdanyola i el passeig de Torreblanca, el cap de llista, Pere Soler, ha llegit un manifest del pla de millora integral perquè el barri no quedi d''esquenes al Monestir'.

Pere Soler

El barri no ha tingut una clara inversió. En altres barris s'ha fet inversió i aquest està a les esquenes del Monestir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alguns dels punts que conté el manifest són la reparació d'obres mal executades, l'adequació de la política fiscal -en taxes, preus públics i revisió cadastral-, i l'adquisició de la casa abandonada de l'avinguda de Cerdanyola com a propietat municipal.

Els socialistes també prometen un replantejament de la recollida d'escombraries i la conversió del Xalet Negre en un centre cívic de referència. Soler també vol convertir el consell de barri en un òrgan decisiu i vinculant.