La CUP-PC proposa Humet, Margineda i Lecina com a vocals a Valldoreix


  • Comparteix:

Humet, Margineda i Lecina / Foto: Elaboració pròpia

Humet, Margineda i Lecina / Foto: Elaboració pròpia

L'assemblea de la CUP-PC ha proposat els valldoreixencs Xavier Humet (Procés), Ferran Margineda i Oriol Lecina per ocupar les dues vocalies que la coalició ha obtingut a l'EMD. Humet, Margineda i Lecina, que ocupen els números 12, 28 i 30 de la llista de les municipals, seran ratificats en l'assemblea de dimarts que ve. La CUP-PC, que no va concórrer a les eleccions a la presidència, ha aconseguit representació en funció dels resultats de l'urna per votar a Sant Cugat, on la coalició ha estat segona força.

La CUP va decidir no presentar-se als comicis per presidir l'EMD en considerar que el partit no estava suficientment implantat al territori. La formació no va demanar el vot per a cap altra opció, tot i que va desitjar els millors resultats a Procés Constituent -el seu aliat a Sant Cugat- que al territori va concórrer sota les sigles de Valldoreix Decideix.

La casuística del sistema de votacions a Valldoreix, que té una urna d'elecció directa per al president i una altra per votar a l'alcaldia de Sant Cugat, ha volgut que en funció dels vots d'aquesta última la CUP-PC hagi obtingut representació a l'EMD. Uns resultats que han fet que Procés Constituent aconsegueixi finalment presència a Valldoreix de la mà de la CUP. Serà amb Xavier Humet, número 12 a la llista, que anirà acompanyat de Ferran Margineda i Oriol Lecina, suplents amb els números 28 i 30.

A les darreres eleccions a l'EMD, la CUP va obtenir un 5,75% dels sufragis. Quatre anys després, la CUP-PC ha reunit el 16% dels vots.

Les propostes de vocals de la CUP-PC a Valldoreix
Xavier Humet: Valldoreixenc de 61 anys, és activista en associacions de veïns des de fa més de 40 anys, darrerament vinculat a Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix -integrada en aquestes eleccions en Valldoreix Decideix- i abans a l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol. Membre de l’AMPA de l'escola Catalunya i de l’institut Leonardo durant 15 anys, va formar part del Consell Escolar Municipal. Arquitecte tècnic, és especialista en gestió d'obres per a organismes oficials.

Ferran Margineda: Veí de Valldoreix, de 49 anys, tot i que està molt vinculat a la Floresta. Format en l'àmbit mediambiental, treballa com a conductor d'autobusos urbans a la ciutat i és delegat sindical.

Oriol Lecina: Valldoreixenc de 40 anys, llicenciat en Química i professor universitari de professió i pagès de vocació. Ha format part de la vida associativa de la ciutat, sobretot de l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran. Pare de quatre fills.

Humet i Margineda són les propostes de la CUP-PC per ocupar les vocalies a Valldoreix. Unes propostes que l'assemblea de la formació votarà dimarts que ve en una sessió a La Guitza, a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.