La número dos d'UNIS qüestiona les prioritats en matèria de seguretat ciutadana


  • Comparteix:

La número 2 a les llistes d'Unió d'Independents de Sant Cugat (UNIS), Maria Àngels Quadras, ha posat en dubte les prioritats en matèria de seguretat ciutadana de la resta de partits. Quadras es marca com a prioritat l'accés a l'habitatge i promou la resistència immobiliària.

En un debat a Ràdio Sant Cugat, Quadras opta per centrar la lluita contra la inseguretat ciutadana en els delictes econòmics i combatre les seves causes estructurals.

Maria Àngels Cuadras

La policia només serveix per posar multes. A mi em fan por els especuladors i els estafadors, que són els veritables lladres.


D'altra banda, Quadras marca com a prioritat l'accés a l'habitatge dels santcugatencs i proposa alternatives contundents.

Maria Àngels Quadras

He estat dos anys i dos mesos fent resistència inmobiliària. Això és fer resistència inmobiliaria.


Per fer arribar les seves propostes, la formació organitzarà tres festivals a la Floresta, una de les zones prioritàries per a UNIS. Els dies 18, 19 i 25 de maig, UNIS organitzarà tres espectacles que tenen la música i la participació com a fil conductor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.