Noem presenta la 'casa ecològica 3.0'


  • Comparteix:

La casa està ubicada a Castelló / Foto: Noem

La casa està ubicada a Castelló / Foto: Noem

L'empresa emprenedora Noem, amb seu a Sant Cugat, ha presentat un nou model de 'casa ecològica 3.0'. El projecte ofereix un nou disseny capaç d'automatitzar la vivenda des d'un 'smartphone' i aconseguir una eficiència energètica màxima, reduint un 90% el consum respecte una construcció tradicional. Les 'cases passives' de Noem són personalitzades i es dissenyen tenint en compte la localització, l'orientació, la climatologia i la petjada ecològica.

El període de disseny i entrega de les cases 3.0 de Noem és de tres mesos, fet que suposa també un estalvi de temps a l'hora de construir-se una nova vivenda. La cofundadora de Noem, Rosa Vilarasau, explica què és una 'casa passiva' i la seva reducció de consum energètic.

Rosa Vilarasau

Una 'casa passiva' té un consum molt reduït. Representa un estalvi d'entre un 85 i un 90%.


Vilarasau assegura que les cases ecològiques tenen molta demanda a causa de les normatives europees, que cada vegada són més exigents amb l'eficiència energètica.

Noem està ubicada a Esade Creapolis i dóna feina a quatre persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.