Gairebé 60.000 santcugatencs tindran dret a vot als comicis del 20 de desembre


  • Comparteix:

Les eleccions espanyoles tenen lloc el 20 de desembre

Les eleccions espanyoles tenen lloc el 20 de desembre

59.187 santcugatencs estan cridats a les urnes el 20 de desembre amb motiu de les eleccions espanyoles. A Sant Cugat hi haurà 29 col·legis electorals, els mateixos que en les darreres eleccions del 27 de setembre.

La consulta al cens, tancat l’1 de setembre de 2015, es podrà efectuar a través de l'Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al telèfon 010 i a la web de l’Ajuntament. El termini de reclamacions va del 2 al 9 de novembre i es podrà efectuar a través de l’OAC. La composició del cens només inclou els ciutadans espanyols residents a l’Estat.

Els electors residents a l'estranger que vulguin exercir el seu dret de vot hauran d’enviar una sol·licitud de vot a la corresponent delegació provincial del cens electoral mitjançant un imprès oficial abans del 22 de novembre.

El vot per correu ja es pot sol·licitar a les oficines de Correus fins al 10 de desembre. L’emissió del vot per correu també s’ha de fer a les oficines de Correus fins al 16 de desembre.

Els presidents i els vocals de mesa es notificaran per correu urgent i amb avís de recepció. També es publicaran a la web de l’Ajuntament. El sorteig dels membres de mesa es farà entre el 21 i el 25 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.