Mireia Ingla, candidata d'ERC al Senat per Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Mireia Ingla

Imatge d'arxiu de Mireia Ingla

La presidenta local d'ERC i regidora Mireia Ingla és candidata per Barcelona a les llistes de la formació al Senat. Ingla s'afegeix a la representació santcugatenca en la candidatura dels republicans a les eleccions espanyoles del 20 de desembre, que també té com a número 11 al Congrés per Barcelona el regidor Èric Gómez.

Ingla ha estat ratificada aquest dissabte pel consell nacional d'ERC, després de ser elegida en el congrés comarcal celebrat a Terrassa. La proposta d'ERC al Senat compta també amb l'exjutge Santiago Vidal.

La també portaveu del grup municipal d'ERC, Mireia Ingla, ha assegurat que ser candidata i la seva tasca local no són incompatibles, tot i que ha situat la seva funció de regidora com a prioritat.

Mireia Ingla

La meva presència com a portaveu municipal d'ERC és la meva prioritat i ho serà aquests quatre anys.


Ingla ha defensat la presència d'ERC a les Corts espanyoles per garantir el procés sobiranista i el mandat democràtic dels catalans del 27 de setembre.

En el cas de la candidatura d'ERC al Congrés dels Diputats, la llista està encapçalada pel membre de Súmate Gabriel Rufián i té al número 11 per Barcelona el santcugatenc Èric Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.