Duran i Lleida: 'Els nous militants veuen molt més clara la posició d'Unió'


  • Comparteix:

Cortés i Duran i Lleida, al Sant Cugat Hotel

Cortés i Duran i Lleida, al Sant Cugat Hotel

L'agrupació intercomarcal d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) ha lliurat aquest dijous al vespre els carnets als nous militants i simpatitzants en un acte a porta tancada a l'Hotel Sant Cugat. La trobada ha tingut la presència del president del comitè de govern del partit, Josep Antoni Duran i Lleida, que ha celebrat l'arribada de nous membres, dels quals assegura que 'veuen molt més clara la posició d'Unió' respecte les relacions entre Catalunya i Espanya.

Duran no ha volgut valorar la marxa de regidors de l'Ajuntament i vocals de l'EMD que van abandonar UDC per incorporar-se a les files de CDC i de Demòcrates de Catalunya (DC), ja que, segons ha dit, el futur l'interessa més. El màxim dirigent democristià, a més, ha subratllat que el seu partit defensa el dret a decidir i creu que 'la unitat' que hi havia al voltant d'aquest concepte 's'ha trencat'.

Josep Antoni Duran i

Hem estat favorables al procés quan s'identificava amb el dret a decidir i lamentem que s'hagi trencat la unitat que hi havia quan s'ha identificat amb la independència.


Duran ha ssegurat que Sant Cugat és una ciutat 'amb molt potencial de votant de futur' d'UDC i s'ha mostrat segur amb relació a les seves possibilitats de cara als comicis espanyols del 20 de desembre.

El president local provisional i de la comarcal, Xavier Cortés, no ha especificat quants militants té el partit a la ciutat. De fet, creu el nombre no és important, sinó que ho és l'actitud mostrada pels nous membres.

Xavier Cortés

Hi ha persones que continuen donant-se d'alta al partit, confien en el nostre projecte. L'important no és el nombre, sinó l'actitud.


A les eleccions catalanes del 27S, els democristians van obtenir un 4'4% dels vots, el que es traduiria, en clau local, en dos regidors al ple, segons Duran, tot i que cal un 5% per aconseguir representació a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.