En Comú Podem proposa un model energètic més social i 'en mans públiques'


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura

En Comú Podem vol impulsar un canvi en el model energètic, que defensa ha d'estar basat en les energies renovables i que retorni el control 'a mans públiques'. Així ho ha dit el número tres de la confluència, Josep Vendrell, que aquest divendres ha participat en un acte a la Casa de Cultura que ha aplegat unes 35 persones.

Vendrell ha defensat que cal canviar els combustibles fòssils i l'energia nuclear per un nou model d'energies renovables més distribuït en el territori, més social i més democràtic perquè les polítiques energètiques no estiguin controlades per l'oligopoli d'empreses elèctriques.

Josep Vendrell

Proposem un model energètic molt més democràtic amb el qual el control torni a mans públiques i que no sigui l'oligopoli de les empreses elèctriques el que decideix la política de l'estat. És un model més social.


Aquesta proposta de model energètic s'emmarca en els tres eixos que la candidatura marca com a prioritaris: el rescat social, el rescat democràtic per fer front a la corrupció i la consulta d'un referèndum sobre la independència de Catalunya. En aquest sentit, Vendrell ha destacat la importància de les eleccions espanyoles perquè, diu, es decideix el futur de tota una generació. Per això, el també exdiputat i secretari general d'ICV ha situat En Comú Podem com 'el canvi real' davant 'la involució' que suposa el PP i el bipartidisme. L'acte també tingut la participació de l'assessor en energia Jordi Parés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.