Sánchez-Camacho promet més suport als autònoms en una visita a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sánchez-Camacho amb el regidor Álvaro Benejam, durant la visita al Mercat Vell

Sánchez-Camacho amb el regidor Álvaro Benejam, durant la visita al Mercat Vell

La número 3 del PP per Barcelona a les eleccions espanyoles, Alícia Sánchez-Camacho, es compromet a impulsar millores fiscals i laborals per als autònoms i les petites i mitjanes empreses (pimes). En una visita a Sant Cugat, Sánchez-Camacho assegura que el PP és l'únic partit que garanteix el creixement de l'ocupació.

Sánchez-Camacho ha demanat als votants populars indecisos que acudeixin a les urnes perquè les altres formacions no posin en risc, diu, la política econòmica dels darrers anys aplicada pel PP.

Alícia Sánchez-Camacho

Demano als votants del PP indecisos que ens votin perquè votar C's és votar una falsa regeneració, un tripartit radical d'esquerres o fer Pedro Sánchez president, el que seria un Zapatero 2.


Pel que fa al futur de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local (LRSAL), la candidata ha subratllat que el PP manté la necessitat de reformar les administracions.

Alícia Sánchez-Camacho

Hem d'alleugerir la càrrega administrativa i burocràtica que tenen els ajuntaments. Les competències més pròximes no han d'estar duplicades en l'àmbit municipal.


Sánchez-Camacho també ha tret credibilitat a la proposta del PSC de portar el Senat a Barcelona. La popular ha fet aquestes declaracions en una visita al Mercat Vell en companyia del president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.