C's aposta per eliminar el Senat i les diputacions

El candidat al Senat de C's Nito Fontcuberta durant la visita a Sant Cugat

Eleccions Espanyoles 2015

Publicat el 16/des/15 per Mar Castro

C's aposta per eliminar el Senat i les diputacions provincials per disminuir la despesa que comporten aquestes institucions. El partit d'Albert Rivera considera que aquestes administracions gasten massa en despesa ordinària i poc en iniciatives que afecten directament la vida dels ciutadans.

En una visita a Sant Cugat, el candidat al Senat per C's Nito Fontcuberta ha explicat que gastar-se més d'un milió d'euros a la setmana per donar continuïtat a aquesta cambra és excessiu i proposa el tancament 'perquè no serveix de res'. Fontcuberta ha afegit que les diputacions tampoc no aporten el necessari a la ciutadania i n'ha criticat que 'vuit de cada 10 euros es destinin a despesa corrent' i 'no es dediquen al benestar dels ciutadans'.

Nito Fontcuberta

Proposem la creació d'una assemblea de presidents i el tancament del Senat. És un òrgan anacrònic, que és prescindible i que no serveix de res. Ens costa més d'un milió d'euros a la setmana.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la visita a Sant Cugat, la número 3 a la candidatura de C's al Congrés dels Diputats per Barcelona, Elena Faba, ha explicat que el seu partit és la resposta a 'la incertesa política' que hi ha actualment a l'Estat espanyol.

Elena Faba

Hi ha un gruix de persones a Catalunuya que el que volen és viure millor i volen canviar les coses. La incertesa política actual no ens dóna això i el que necessitem són accions ràpides i contundents per sortir endavant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El vicepresident segon de la Mesa del Parlament, el santcugatenc José María Espejo-Saavedra, ha acompanyat Fontcuberta i Faba en la visita.