La participació fins a les dues és del 33%, inferior al 2011


  • Comparteix:

Imatge d'un col·legi electoral

Imatge d'un col·legi electoral

La participació registrada al municipi fins a les dues de la tarda és del 33,62%, tres punts percentuals menys que als anteriors comicis espanyols. Les votacions a la ciutat se situen per sota de la mitjana catalana (35%) i de la mitjana espanyola (37%), tot i que aquestes també són inferiors als registres del 2011 a la mateixa hora.

La participació en general és inferior a la registrada als anteriors comicis, tot i que lleugerament. De fet, la mitjana catalana ha caigut fins al 35,29%, 0,26 punts percentuals menys. En el cas de la mitjana espanyola, el descens també és mínim, del 37,88% de fa quatre anys al 37,03% actual.

En el cas de Sant Cugat, el descens és superior, ja que la participació ha disminuït en més de tres punts percentuals. Ha passat del 37,09% del 2011 al 33,62% actual. Això implica que la participació al municipi estigui per sota de les mitjanes espanyola, catalana i de la demarcació de Barcelona, que és del 35,80%.

Els col·legis electorals estan oberts fins a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.