El secretariat nacional de la CUP proposa Núria Gibert de número 10 a la llista per al 21-D


  • Comparteix:

Gibert, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

Gibert, en una imatge d'arxiu / Foto: ACN

La portaveu municipal de la CUP, Núria Gibert, va de número 10 a les llistes del partit per a les eleccions del 21-D, segons la proposta que ha presentat aquest dimecres el secretariat nacional del partit i que els militants hauran de ratificar les properes hores via telemàtica. La portaveu del secretariat és l'aportació santcugatenca de la llista per Barcelona, que lideraria el diputat Carles Riera. La també diputada Mireia Boya, la regidora de l'Ajuntament de Figueres, Natàlia Sánchez Dipp, i Xavier Milián, de la CUP de Reus, obririen les llistes per Lleida, Girona i Tarragona.

A la militància cupaire li toca donar el vistiplau a una llista confeccionada per les assemblees territorials. Els anticapitalistes han volgut exposar que 'els terminis tan ajustats' per elaborar candidatura 'han fet impossible un acord amb altres formacions de l'esquerra transformadora', amb les quals hi ha la voluntat d'assolir futures confluències.

El 2012, Gibert ja va anar a les llistes de les anteriors eleccions, en aquella ocasió de número 13. La santcugatenca, que va ser alcaldable als últims comicis locals, combina la tasca de portaveu del grup municipal amb la de portaveu del secretariat nacional de la CUP. També és presidenta del consell de barri de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.