Pablo Casado fa una crida a les empreses catalanes perquè tornin 'un cop es reinstauri la normalitat'


  • Comparteix:

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha fet una crida a les empreses perquè tornin a Catalunya després que es 'reinstauri la normalitat' amb les eleccions del 21-D. Casado ha visitat Sant Cugat aquest divendres en un dinar amb empresaris santcugatencs i militants i simpatitzants del PP, en què també s'ha referit a l''adoctrinament' a les escoles catalanes i a una aplicació de l'article 155 de la Constitució 'proporcionada' i 'prudent'.

Pablo Casado s'ha mostrat confiat en el resultat de les eleccions al Parlament per al seu partit i ha recordat des de Sant Cugat que el Partit Popular és l'únic que ha assegurat amb qui pactarà i amb qui no després de les eleccions.

Pablo Casado

Tindrem més vots del què diuen les enquestes. Tot i això, som l'únic partit que hem dit amb qui pactaríem i amb qui no. En cap cas pactarem amb Podem ni amb els nacionalistes. I sí pactarem amb Ciutadans i PSC.


A més, el vicesecretari de comunicació del partit també ha fet una crida a les empreses que s'han endut la seu social fora de Catalunya perquè tornin un cop 'es reinstauri la normalitat' després de les eleccions del 21-D.

Pablo Casado

Nosaltres volem la Catalunya pròspera, inclusiva i emprenedora que ha sigut sempre. Volem dir a tots els empresaris, i a Sant Cugat n'hi ha molts, que no van poder suportar la inseguretat jurídica, la pressió fiscal i la fractura social que tornin a Catalunya.


Casado també s'ha mostrat obert a una reforma de la Constitució, però que no es pot fer 'per satisfer els secessionistes'. A més, també ha assegurat que a l'Estat espanyol 'no s'engarjola ningú per les seves idees'.

Pablo Casado

Si alguna cosa ha fallat és la deriva secessionista. Per tant una reforma constitucional mai podrà ser una proposta per satisfer els secessionistes, tot el contrari. Aquí a ningú se l'engarjola per les seves idees, tothom les pot defensar i inclús modificar la Constitució en relació amb la unitat d'Espanya, però a través de la llei i de la Constitució.


Finalment, Casado també ha explicat que l'adoctrinament a les escoles catalanes 'existeix' i 's'ha d'acabar' perquè 's'estan incomplint' els criteris de neutralitat per educar els nens i nenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.