Els partits engeguen el compte enrere per al 21-D amb l'objectiu de donar respostes al futur de Catalunya


  • Comparteix:

Els partits polítics de Sant Cugat han donat el tret de sortida, aquest dilluns a la mitjanit, a la campanya electoral de les eleccions més atípiques dels últims temps. El conflicte polític entre Catalunya i Espanya ha marcat les proclames de les set formacions que concorren als comicis. Els partits també han coincidit en la necessitat de desllorigar la situació amb la resposta a les urnes.

Unes eleccions catalanes convocades pel govern espanyol i amb alguns candidats a presó i d'altres, acabats de sortir-ne. Ha estat el teló de fons de l'inici de la campanya electoral a Sant Cugat.

Junts per Catalunya ha sorprès a propis i a estranys amb l'estrena d'un local de campanya al carrer de Valldoreix. El partit, amb Sànchez a la presó i la santcugatenca Ponsatí a Brusel·les, veu les eleccions com una oportunitat per restituir les institucions catalanes. Escoltem Damià Calvet.

Damià Calvet

En aquestes eleccions Catalunya s'hi juga la dignitat. És qüestio de recuperar la democràcia i les institucions a Catalunya.


Amb el cap de llista Junqueras a Estremera, ERC s'ha fet fort a la plaça de la Unió, amb MES i Demòcrates, i la consigna clara d'avançar cap a la República Catalana. Mireia Ingla és candidata dels republicans, com a suplent número 8.

Mireia Ingla

Aquest 21 de desembre ens juguem que el govern de Catalunya torni a mans de Catalunya.


El pirulí de Francesc Macià ha reunit els taronges de Sant Cugat. Cs ha fet costat a la candidata Arrimadas amb l'objectiu de posar fi al procés amb aquests comicis. Ho explica el coordinador local, Roberto Torrecilla.

Roberto Torrecilla

Tota l'agrupació estem molt il·lusionats amb les eleccions. Tant de bo acabi el malson del procés.


La CUP-Crida Constituent ha deixat clavells a la Casa de Cultura, col·legi l'1-O passat. La coalició veu aquestes eleccions il·legítimes però necessàries per atendre la demanda social del país, com detalla la número 10, Núria Gibert.

Núria Gibert

Catalunya es juga els drets fonamentals, la sobirania, tenir les qüestions dirimides i acceptades per la població.


Avinguda de Cerdanyola amb passeig de Torreblanca. Cruïlla de camins on ha repetit el PSC, ara amb el suport d'Units per Avançar. I un objectiu: tornar a posar l'agenda social sobre la taula. Pere Soler és el primer secretari socialista.

Pere Soler

Catalunya es juga ser o no ser. El progrés. El que necessita el país és posar l'agenda social a debat.


El PP ha repetit a Quatre Cantons. Amb tot el partit a Barcelona, els populars han protagonitzat un acte íntim per situar la unitat d'Espanya com la resposta als problemes dels catalans. Ignacio Rigau és el president de les Noves Generacions del PP.

Ignacio Rigau

La nostra resposta és clara: Espanya i el PP són la solució.


Els comuns s'han citat a la plaça de Barcelona on han abanderat un govern progressista d'esquerres i les millores socials com a patrimoni del partit. Ramon Gutiérrez és el número 26 de Catalunya en Comú-Podem.

Ramon Gutiérrez

Ens prenem les eleccions com una oportunitat per aconseguir un govern d'esquerres i de progrés. Volem avançar en les estructures d'estat oblidades: els drets socials.


El compte enrere per a les eleccions comença. Una cita que convocarà a més de 62.000 santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.