JuntsxCat acusa Cs d'aprofitar-se de 'les persones menys preparades intel·lectualment' per captar el vot


  • Comparteix:

Les candidates de Junts per Catalunya, Abigail Monells i Anna Figueras, amb l'alcaldessa Mercè Conesa

Les candidates de Junts per Catalunya, Abigail Monells i Anna Figueras, amb l'alcaldessa Mercè Conesa

La número 30 de la llista de Junts per Catalunya, la santcugatenca Abigail Monells, ha assegurat que Cs s'aprofita de les persones 'menys preparades intel·lectualment' per aconseguir suports per al 21-D. Ho ha expressat aquest dimarts en el primer acte de campanya de la candidatura, on amb la també santcugatenca Anna Figueras s'han erigit com la llista que 'representa molts perfils de la societat catalana' i que és 'capaç de reivindicar la legitimitat democràtica' del país. Junts per Catalunya s'ha definit com l'opció política capaç de restablir les institucions catalanes i resituar Carles Puigdemont com a president del país.

En el local de campanya del carrer de Valldoreix, Monells s'ha mostrat crítica amb els partits que han donat suport a l'aplicació de l'article 155, especialment amb Cs, als quals ha qualificat com un partit 'apadrinat pel feixisme europeu' i que s'aprofita de les persones 'més senzilles'.

Abigail Monells

Ens hem d'anar acostumant a ser una mica cultes, perquè, si no és així, vindrà qualsevol Arrimadas i ens pot enredar, que és el que està fent amb les persones més senzilles i menys preparades intel·lectualment.


Per la seva banda, la candidata número 36 a la llista de Junts per Catalunya i diputada al Parlament des de 2006, Anna Figueras, ha denunciat que durant l'última legislatura l'Estat espanyol no els ha deixat exercir la democràcia. En aquest sentit, la santcugatenca ha recordat que si guanyen les eleccions podran desenvolupar el programa electoral perquè els partits contraris a la independència han remarcat que 'acceptaran els resultats del 21D'.

Anna Figueras

Nosaltres volem restituir les institucions de Catalunya. Si hi ha un molt bon resultat de les candidatures independentistes, serà molt més difícil que no puguin reconèixer els resultats.


A l'acte també ha participat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha posat en valor que les dues candidates santcugatenques siguin dones i ha demanat 'el suport de tothom' per 'resituar el govern i el president Puigdemont al lloc que els correspon'.

Monells matisa
Un dia després de l'acte de campanya de Junts per Catalunya, Monells ha rectificat les seves declaracions. La candidata santcugatenca ha explicat que quan va parlar de gent 'poc preparada intel·lectualment' es volia referir a les persones 'amb poc coneixement de la història i la trajectòria de Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.