Núria Gibert (CUP-CC): 'Les urnes del 21D són una nova oportunitat per comptar-nos'


Temes relacionats

La CUP-CC estén la mà als comuns 'cap a la República' i els retreu que 'les claus sense dents no obren portes' (11/des/17)


  • Comparteix:

Núria Gibert, número 10 de la CUP-CC per Barcelona i portaveu de la CUP a Sant Cugat

Núria Gibert, número 10 de la CUP-CC per Barcelona i portaveu de la CUP a Sant Cugat

La CUP-CC insta la ciutadania a 'donar una lliçó a les urnes el 21D', unes eleccions que veuen com 'una nova oportunitat per comptar-nos'. La número 10 de la llista dels cupaires per Barcelona, la santcugatenca Núria Gibert, s'ha mostrat convençuda en una entrevista a Cugat.cat que 'les urnes castigaran l'antipolítica del PP, que possiblement haurà d'anar al grup mixt'.



La també portaveu de la CUP a l'Ajuntament ha lamentat que 'la imposició de les eleccions' no ha deixat temps als partits a analitzar 'què s'ha fet malament'. Gibert ha criticat que 'no hi hagi hagut arguments favorables a la unitat de l'Estat espanyol' dels partidaris del 'no' a la independència.

Núria Gibert

Que vingui el senyor del PP i que, en lloc de dir 'això és el que diu la llei', argumenti per què és millor quedar-se a l'Estat espanyol. Que digui per què és bo que el seu partit, tot i que té 900 imputats per corrupció, és bo per determinats motius.


La candidata independendista ha qualificat d'imprescindible l'agenda social i l'ha posicionat al centre del debat. 'El que no farem és tornar a la pantalla de l'Estatut d'autonomia', ha assegurat, i ha demanat als partits sobiranistes que 'no facin ni un pas enrere perquè la por i l'amenaça haurà guanyat'.

Davant la incertesa dels resultats de les eleccions i la possible reacció del govern espanyol si guanya el bloc independentista, Gibert creu que 'el que ha passat els darrers mesos serveix d'aprenentatge'.

Núria Gibert

Ens podríem trobar en una situació que ens recordi a la que estàvem però en aquest cas amb un aprenentatge molt important, amb una societat que té molt clar que el conflicte és complex i amb possibilitat d'organitzar-se a banda.


Sobre una possible reforma de la Constitució espanyola, la número 10 per Barcelona de la CUP-CC creu que pot suposar 'un escenari pitjor' i 'portar més centralisme'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.