Desplegament informatiu especial de Cugat.cat per a les eleccions d'avui


  • Comparteix:

Alguns dels redactors de Cugat.cat

Alguns dels redactors de Cugat.cat

Cugat.cat ofereix un desplegament informatiu especial per seguir les eleccions al Parlament d'aquest dijous. Informació actualitzada al moment, les reaccions de les candidatures locals i un programa radiofònic en col·laboració amb La Xarxa formen part de la programació especial.

Des de l'obertura dels col·legis electorals a les nou del matí, Cugat.cat recollirà tota la informació del transcurs de la jornada a Sant Cugat. A la web i als butlletins horaris, el grup de comunicació explicarà tota la informació de les votacions. Un vídeo recollirà al migdia el moment de les votacions dels representants santcugatencs de les candidatures.

A les nou del vespre, Cugat.cat emetrà al 91.5 FM un programa especial de seguiment dels resultats de les votacions. El programa, elaborat amb La Xarxa, aportarà les dades generals i locals de l'escrutini.

En paral·lel, la web de Cugat.cat actualitzarà minut a minut els resultats de Sant Cugat i aportarà les valoracions de les candidatures de la ciutat en un vídeo-resum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.