Els candidats santcugatencs exerceixen el dret a vot


  • Comparteix:

Les candidatures que concorren a les eleccions al Parlament d'aquest dijous incorporen a les seves llistes 17 santcugatencs. Els candidats locals han votat aquest matí i han fet una crida a la participació davant la importància d'aquests comicis.

La número 30 de Junts per Catalunya, Abigail Monells, considera que el resultat de la participació serà important 'de cara a l'exterior'.

Abigail Monells

Crec que és important de cara a l'exterior. Si hi ha una participació baixa vol dir que el vot tampoc és molt representatiu de la població.


El número 3 de la llista d'ERC- Catalunya Sí, Raül Romeva, ha defensat les urnes com 'la via democràtica per entendre les opinicions de la gent'.

Raül Romeva

Les urnes no han de fer por. Són la eina per la qual la gent coneix els desitjos dels pobles. Sempre hem defensat les vies democràtiques per entendre les opinions de la gent i avui ho tornarem a fer.


El número 3 de Cs, José María Espejo-Saavedra, ha animat la ciutadania a participar 'en aquesta festa de la democràcia'.

José María Espejo-Saavedra

La participació està sent massiva. Animo a tothom a que participi en aquesta festa de la democràcia. Els catalans ens hem d'unir a les urnes.


La número 10 de la CUP-CC, Núria Gibert, considera que és molt important la participació perquè 'la gent es posicioni' en aquesta jornada electoral que es viu en 'unes ciscumstàncies completament excepcionals'.

Núria Gibert

Sempre és molt important. Les circumstàncies són completament excepcionals. És importantíssim que la gent es posicioni.


La número 16 del PSC, Maria Mas, creu que la participació en aquests comicis és important perquè determinarà que els resultats puguin parlar en nom de la ciutadania.

Maria Mas

La participació de la ciutadania sempre és important. A vegades alguns tendim a parlar en nom de tothom i només podem fer-ho amb els resultats de les eleccions.


El número 6 del PP, Alberto Villagrasa, considera que 'com més participació, més real serà el resultat'.

Alberto Vilagrasa

Com més participació, més real és el resultat. El resultat serà un resultat que estarà d'acord amb la convivència i la democràcia. Aquestes són unes eleccions legals, amb garanties i transparència.


El número 26 de Catalunya en Comú-Podem, Ramon Gutiérrez, aposta perquè la participació faci que els resultats siguin 'incontestables'.

Ramon Gutiérrez

En un moment com l'actual, és molt important que la ciutadania és bolqui, que hi hagi una forta participació i que els resultats siguin incontestables.


Un total de 11 candidatures concorren a les eleccions del 21 de desembre.

La jornada electoral s'està desenvolupant amb normalitat als 28 col·legis electorals de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.