El PSC celebra la pujada a Sant Cugat i es manté com a quarta força


Temes relacionats

Junts per Catalunya venç a les eleccions a Sant Cugat i Cs es manté com a segona força (21/des/17)


  • Comparteix:

Soler fent una valoració dels resultats a la seu del partit

Soler fent una valoració dels resultats a la seu del partit

El PSC de Sant Cugat celebra haver augmentat més de 2.000 vots els resultats que va obtenir a la ciutat en les eleccions del 2015 i es manté com a quarta força. El partit, que ha viscut la nit electoral a la seva seu amb una vintena de militants i simpatitzants, creu que l'aliança amb Units per Avançar ha funcionat ja que 's'ha superat la suma aritmètica de vots de les dues formacions'. En percentatge, el PSC ha obtingut un 10,91% a la ciutat, gairebé cinc punts més que en els anteriors comicis.



El portaveu de la formació a la ciutat, Pere Soler, opina que haver anat de la mà amb Units per Avançar ha donat fruits i que des del partit s'ha fet una campanya 'òptima'.

Pere Soler

Valorem postivament els resultats a la ciutat. Creiem que la unió amb Units per Avançar ha quallat.


Tot i així, Soler es mostra preocupat per 'la disminució de l'esquerra' i no descarta unes segones eleccions tenint en compte el panorama polític sorgit de les urnes. El portaveu, però, no s'aventura a dir si, en cas de repetir-se els comicis, la formació mantindrà la coalició amb la formació hereva d'Unió Democràtica. En clau nacional, el PSC considera que 'ha trencat la tendència a la baixa' en aconseguir 17 diputats, un escó més respecte els anteriors comicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.