Obren sense incidències els 29 col·legis electorals de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una jornada electoral

Imatge d'arxiu d'una jornada electoral

Els 29 col·legis electorals habilitats a Sant Cugat per a la jornada de votacions a les Corts espanyoles han obert puntualment aquest diumenge sense incidències. En total, s'han constituït les 86 meses electorals i la jornada es desenvolupa amb normalitat. 59.169 santcugatencs estan cridats avui a les urnes.

L'Ajuntament desplega avui un dispositiu especial per garantir el bon funcionament de les eleccions espanyoles. L'operatiu mobilitza una vuitantena de treballadors per a la logística del muntatge, suport informàtic, informació al ciutadà, suport tècnic, vigilància als col·legis i cossos de seguretat.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha confirmat a Cugat.cat que la jornada electoral ha arrencat al municipi sense incidències.

Joana Barbany

Ha començat sense incidències, tots els col·legis i meses s'han constituït. La Policia ni els treballadors municipals ens han fet arribar cap incidència.


Els ciutadans poden consultar el cens i el seu col·legi electoral al web de l’Ajuntament.

Seguiment especial de Cugat.cat

Cugat.cat fa un seguiment especial de la jornada i de la nit electorals. Des de primera hora del matí, el grup multimèdia ofereix a la web i als butlletins de ràdio informació sobre l’obertura dels col·legis electorals, les votacions dels representants locals de les candidatures i les dades de participació. A partir de les vuit del vespre, Cugat.cat seguirà l’evolució dels resultats a Sant Cugat i les reaccions locals de les candidatures en un vídeo-resum.

A un quart de deu del matí d’aquest dilluns, Cugat.cat emetrà una tertúlia especial de valoració dels resultats amb els partits que hagin obtingut representació a la demarcació de Barcelona al Congrés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.