Homs (CDC): 'Cal canviar la mirada d'Hisenda cap a les entitats esportives'


  • Comparteix:

El cap de llista de CDC al Congrés, Francesc Homs, ha assegurat aquest divendres al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat que el seu grup lluitarà per canviar el tracte d'Hisenda amb les entitats esportives, especialment en l'àmbit del voluntariat. En el primer acte de la campanya electoral, també ha remarcat la importància d'aquests comicis, ja que Catalunya 'es troba davant d'un mur que cal superar, com en una marató'.

Homs ha posat en valor la feina del grup de Democràcia i Llibertat en els quatre mesos que ha durat la legislatura des de les eleccions del 20 de desembre. En l'àmbit esportiu, ha posat com a exemple la derogació de la llicència única esportiva a l'abril passat, proposada pel seu grup parlamentari.

Homs ha criticat la 'persecució' que han patit els clubs esportius per part d'Hisenda i la Seguretat Social durant aquests últims mesos.

Francesc Homs

No hi pot haver la mirada que hi ha al teixit associatiu que té Hisenda. Miren les entitats com si fossin una societat mercantil i tenen tot d'advocats darrere per defensar els seus interessos.


A l'acte hi han assistit també les candidates de CDC a les eleccions Lourdes Ciuró i Míriam Nogueras i el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras.

Campanya #jodemano

L'agrupació local de CDC ha començat una campanya, anomenada '#jodemano', per recollir propostes per al grup municipal de cara a la propera legislatura. Es pot participar a través de Facebook, amb missatges privats o a les publicacions de la campanya, i a Twitter, a través de l'etiqueta #jodemano o a les carpes informatives que s'instal·laran abans de les eleccions. Concretament, estaran instal·lades a la Rambla del Celler el 12, 16 i 23 de juny, a la plaça de Barcelona el dia 16, a la centralitat de Mira-sol el dia 18 i als Jardins de Monestir el dia 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.