El PSC vol que el nou govern espanyol connecti la R8 amb FGC i doti Sant Cugat d'una oficina judicial pròpia


  • Comparteix:

Membres del PSC a la plaça del Rei

Membres del PSC a la plaça del Rei

El PSC vol que el grup del PSOE al nou Congrés espanyol posi sobre la taula l'intercanviador entre les estacions de Renfe, amb pas de la línia R8, i la de Volpelleres de FGC. Encara en clau municipal, els socialistes volen que es destinin més recursos al sistema judicial i que es doti Sant Cugat d'un despatx per agilitzar els tràmits. El partit també aposta per elaborar un 'pacte nacional' que doni continuïtat a una línia de treball en ensenyament durant 20 o 30 anys i per garantir el dret a l'habitatge, ja sigui a través dels recursos públics o del lloguer privat.

En un contacte amb Cugat.cat aquest dimarts a la plaça del Rei, el portaveu municipal del PSC, Pere Soler, ha refermat el caràcter 'municipalista' del seu partit i posat com a exemple que la seva formació proposés la derogació de la LRSAL.

Pere Soler

El PSC és un partit municipalista garant que els municipis tinguin tota la força i recursos per tirar endavant les seves polítiques. Hem proposat la derogació de la LRSAL.


Els socialistes esperen consolidar-se com a segona força a Catalunya en els comicis de diumenge de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.