Fernández Díaz considera 'una falta de respecte' que se'l vinculi a una conspiració contra ERC i CDC


  • Comparteix:

El cap de llista del PP per Barcelona i ministre espanyol d'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, creu que és una 'falta de respecte' que se'l vinculi, juntament amb el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso Laso, a una conspiració contra ERC i CDC. Ho ha dit aquest dimarts en un acte electoral a Sant Cugat, on ha lamentat la informació avançada pel diari 'Público' i també ha declinat respondre si es planteja dimitir de confirmar-se les informacions publicades.

Fernández Díaz ha mostrat s'ha mostrat indignat davant els mitjans després d'una reunió a Sant Cugat amb simpatitzants del partit.

Jorge Fernández Díaz

Dir que algú conspira amb el director de l'Oficina antifrau en contra d'alts càrrecs de la Generalitat és una ofensa. Un respecte per a ell i per mi també, és molt greu.


Unes gravacions presumptament enregistrades, segons 'Público', per De Alfonso revelen una conversa entre ell i Fernández Díaz en què el membre del govern de Mariano Rajoy s'interessa per saber si hi ha temes que es puguin utilitzar contra ERC i CDC. Les converses s'haurien produït el 2014, abans de la consulta del 9N, i el director d'Antifrau li explicaria al popular que s'investigaven algunes adjudicacions del govern tripartit a l'empresa de Ferrovial Cespa, on aleshores treballava el germà d'Oriol Junqueras, Roger Junqueras.

Educació concertada
En un acte electoral al Qgat Hotel, el ministre en funcions ha defensat la llibertat de les famílies per triar quin tipus d'ensenyament volen per als seus fills. Fernández Díaz ha justificat que l'Estat espanyol mantingui les subvencions als centres educatius concertats per garantir-ho i ha criticat que En Comú Podem i, per extensió, la coalició Unidos Podemos, vagin en contra d'aquesta aposta.

Jorge Fernández Díaz

Hem de dir alt i clar que no estem disposats a frenar un dret tan fonamental com és el dret a triar l'educació.


El cap de llista del PP per Barcelona també ha criticat el PSOE i C's per 'vetar' l'opció d'un govern amb Mariano Rajoy. Per Fernández Díaz només hi ha dues opcions després del 26J: 'O un govern presidit pel PP o un govern presidit per extremistes radicals'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.