Gairebé 60.000 santcugatencs estan cridats avui a les urnes


  • Comparteix:

Hi ha 29 col·legis electorals

Hi ha 29 col·legis electorals

59.828 persones, 659 més que en les eleccions del desembre, estan cridades avui a participar a les eleccions espanyoles. Els col·legis electorals estaran oberts entre les nou del matí i les vuit del vespre.

En total, a Sant Cugat hi haurà 29 col·legis electorals, els mateixos que en les últimes eleccions, però canvia el col·legi electoral de les Piscines del Parc Central per la seu de l'Escola Bressol Municipal Tricicle. En total, a la ciutat hi haurà 86 meses electorals.

Els ciutadans poden consultar el cens i el seu col·legi electoral al web de l'Ajuntament Santcugat.cat. També es pot consultar presencialment al consistori, que estarà obert tota la jornada electoral.

L'Ajuntament ha organitzat un dispositiu especial al municipi d'una vuitantena de treballadors per garantir el bon funcionament de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat del diumenge 26 de juny. Aquest dispositiu inclou la logística del muntatge, el suport informàtic, la informació al ciutadà, el suport tècnic i la vigilància als col·legis electorals i els cossos de seguretat.

Convergència, amb el nom de Democràcia i Llibertat (DL), va guanyar les darreres eleccions espanyoles a Sant Cugat amb el 22% dels vots. En Comú Podem va aconseguir el segon lloc, amb el 20%, seguida per ERC (18,4%) i C's (14%). El PP (11%) i el PSC (7,8%) van quedar en cinquè i sisè llocs.

Desplegament a Cugat.cat
Es farà una cobertura especial de la jornada a la web i al 91.5 FM. Al matí es recolliran els moments de vot de representants de les candidatures i les xifres de participació.

A partir de les vuit del vespre, Cugat.cat farà un seguiment del recompte de vots a la ciutat i recollirà les opinions de les diverses formacions locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.