La jornada electoral es desenvolupa amb normalitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

El col·legi electoral ubicat a l'Ateneu

El col·legi electoral ubicat a l'Ateneu

La jornada de votacions a les Corts espanyoles s'està desenvolupant amb plena normalitat a Sant Cugat. Els 29 col·legis electorals habilitats a Sant Cugat han obert puntualment a les nou del matí i s'han constituït les 86 meses electorals sense incidències destacables, segons han confirmat fonts municipals. 59.828 santcugatencs, 659 més que en les eleccions del desembre, estan cridats avui a participar a les eleccions espanyoles.

L'Ajuntament ha organitzat un dispositiu especial al municipi d'una vuitantena de treballadors per garantir el bon funcionament dels comicis. Aquest dispositiu inclou la logística del muntatge, el suport informàtic, la informació al ciutadà, el suport tècnic i la vigilància als col·legis electorals i els cossos de seguretat.

Desplegament a Cugat.cat
Es farà una cobertura especial de la jornada a la web i al 91.5 FM. Al matí es recolliran els moments de vot de representants de les candidatures i les xifres de participació.

A partir de les vuit del vespre, Cugat.cat farà un seguiment del recompte de vots a la ciutat i recollirà les opinions de les diverses formacions locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.