El PP pateix una desfeta i se situa com a última força del ple


  • Comparteix:

Revés electoral per al PP, que ha passat de ser la segona formació política del ple a convertir-se en la setena i última amb un sol regidor. El partit de Jordi Carreras, que repetia com alcaldable, ha aconseguit 2.294 vots, un 6,2% del total amb una caiguda de 6,1 punts percentuals amb relació als anteriors comicis.

El PP ha viscut la nit electoral més agra dels últims anys amb una pèrdua de gairebé 1.500 votants: dels 3.759 del 2011 als 2.294 d'aquest any. La baixada popular ha suposat que el partit digui adéu a tres regidors i es queda amb només un. Carreras ha admès que la formació 'no pot estar satisfeta amb els resultats' però ha atribuït la disminució de sufragis del partit al fet que l'electorat ha votat 'en clau més general'.

Jordi Carreras

Demostra que la gent ha votat en clau més general que local. Amb tota la feina que hem pogut fer durant quatre anys, el resultat era irrellevant.


El grup municipal del PP estarà format per Jordi Carreras en solitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.