ICV-EUiA manté els seus dos regidors al ple de Sant Cugat


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha aconseguit un 6,61% dels vots i manté els seus dos regidors al ple. Els ecosocialistes han tingut 2.419 suports, gairebé 100 menys que als darrers comicis municipals, i se situen com la cinquena força política de la ciutat.

L'alcaldable de la formació, Roser Casamitjana, ha posat en valor que la representació del partit no hagi variat malgrat les dificultat que suposava la dispersió del vot d'esquerres. A més, l'ecosocialista ha subratllat el fet que CiU no hagi revalidat la majoria absoluta que van aconseguir als darrers comicis.

Roser Casamitjana

Era difícil mantenir els dos regidors amb la dispersió de vot. Pel que fa al ple estic satisfeta. No sé com aniran els pactes, però un dels objectius que teníem des dels grups d'esquerres s'ha aconseguit: trencar la majoria absoluta de CiU.


Roser Casamitjana seguirà sent regidora, ara com a portaveu, i estarà acompanyada per Ramon Gutiérrez, que s'estrena en el càrrec de regidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.