Josep Maria Vallès i Protecció Civil reben el Paul Harris i el premi Venus del Rotary


  • Comparteix:

Foto amb els guardonats a la Masia de Ca n'Ametller

Foto amb els guardonats a la Masia de Ca n'Ametller

El Rotary Club ha distingit aquest dissabte el director del 'Tot Sant Cugat' Josep Maria Vallès amb el premi Paul Harris Fellow i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Sant Cugat amb el premi Venus. Els guardons s'han entregat en la marc de la 26a Nit Rotària, que un any més ha destinat els beneficis a la campanya Pòlio Plus.

La distinció Paul Harris Fellow, que commemora el fundador del Club Rotary, s'entrega a persones que hagin tingut iniciatives de qualitat social, cultural o professional i es decideix per votació dels socis de l'entitat. Enguany, ha distingit la trajectòria professional del periodista Josep Maria Vallès, que ha mostrat la seva satisfacció per aquest reconeixement.

Josep Maria Vallès

És una gran satisfacció que pensin en tu per fer la teva feina. Fa molta il·luisió que la gent pensi que ets mereixedor d'una distinció com aquesta.


També per votació es decideix el premi Venus de Sant Cugat, que en aquest cas és exclusiu de l'agrupació santcugatenca. El club local ha reconegut els 30 anys de servei de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. La responsable de Comunicació del cos local, Eli Quito, ha destacat la importància que té un premi com aquest per a una entitat formada per voluntaris.

Eli Quito

Per nosaltres ha estat una sorpresa i una satisfacció pel treball de 30 anys. És com tancar un clauer molt bonic.


Aquests guardons tenen també una vessant solidària. El Rotary dóna 1.000 dòlars per cada Paul Harris, a més de la recaptació del sopar, que es destinen a la lluita contra la pòlio. El president del Rotary, Joan Bigorra, ha recordat que amb els diferents actes que organitza l'entitat a Sant Cugat durant l'any es podran distribuir unes 20.000 vacunes contra la pòlio.

Joan Bigorra

Nosaltres entregarem gairebé 20.000 vacunes. És una campanya que de moment no s'acaba, tot i que hi estem a prop.


Aquesta 26a edició de la cita ha tingut lloc al restaurant Can Ametller i hi ha assistit, entre d'altres, l'alcaldessa, Mercè Conesa, altres representants del consistori i premiats d'edicions anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.