Ramon Gutiérrez pren el relleu a Roser Casamitjana com a portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

Els ecosocialistes han presentat els canvis a les portes de l'ajuntament

Els ecosocialistes han presentat els canvis a les portes de l'ajuntament

El regidor d'ICV-EUiA Ramon Gutiérrez és el nou portaveu del grup municipal ecosocialista i pren el relleu a Roser Casamitjana, que seguirà com a regidora. La novetat, ha explicat la coalició aquest divendres en roda de premsa, no suposarà un canvi a l'hora de defensar el programa electoral. De cara als comicis locals del 2019, els regidors han explicat que es buscarà una nova marca electoral, encara sense definir i que no representaria la desaparició d'ICV-EUiA. La coalició, a més, no tanca la porta a sumar forces amb altres formacions d'esquerres per assolir una majoria alternativa.

ICV-EUiA manté així l'aposta perquè els regidors de la coalició no es mantinguin al càrrec més de dos mandats. Gutiérrez ha recordat que el grup municipal seguirà lluitant, en el que queda de mandat, contra l''elitització' de Sant Cugat.

Ramon Gutiérrez

Com a grup municipal ens seguim marcant la necessitat de lluitar contra l'elitització de la ciutat. Parlem d'habitatge, de precarietat, de fer una ciutat més sostenible, que no deixi ningú enrere.


Pel que fa al futur de la coalició, Roser Casamitjana ha explicat que la integració d'ICV i d'EUiA en Catalunya en Comú farà que en els propers comicis els ecosocialistes es presentin amb una nova marca.

Roser Casamitjana

Aquí no ens seguirem dient ICV-EUiA, les sigles seran unes altres. Encara no coneixem amb quines persones o formacions anirem en coalició, però hi haurà alguna cosa diferent.


Els ecosocialistes deixen la porta oberta a la possibilitat de sumar esforços amb altres forces d'esquerres amb representació al ple amb 'pactes pre o postelectorals', tot i que és un escenari en el qual encara no estan treballant. Casamitjana ha reconegut que hi ha molts punts en comú amb aquestes forces, però que no hi ha cap acord sobre la taula. En aquest sentit, Gutiérrez, que deixa la porta oberta a ser alcaldable el 2019, ha subratllat la voluntat de l'agrupació de cercar 'una majoria alternativa', que passa pel 'treball conjunt' amb la resta de partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.