Així és Carmela Fortuny, la nova alcaldessa de Sant Cugat

És la segona dona en accedir a l'alcaldia de Sant Cugat


  • Comparteix:

Carmela Fortuny arriba a l'alcaldia després de 14 anys de trajectòria política. L'executiva local de CDC va ser la seva porta d'entrada al món municipal el 2004 i, després de l'última victòria de Recoder el 2007, Fortuny, que anava de 5 a les llistes, es va estrenar com a regidora amb la tinència d'alcaldia de Serveis a la Ciutadania. Quatre anys a l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials de la Generalitat, de 2011 a 2015, van servir com a parèntesi pel seu retorn, com a tinenta d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat.

La santcugatenca, això sí, va afegir responsabilitats amb la posterior remodelació del cartipàs de Conesa i va assumir Presidència i el lideratge del consell de barri de Mira-sol i del Consell de Cultura.

Del seu període a l'Ajuntament, destaquen consecucions com el projecte de remodelació de La Unió i la rehabilitació del Reial Monestir. També ha capitanejat projectes culturals com el Pla Director de la Música Clàssica a Sant Cugat i ha destacat en l'impuls de les arts visuals al municipi.

De cara al futur, Fortuny llega l'embrió de la nova Biblioteca Central Urbana, que es traslladarà al parc de Ramon Barnils i que ha aixecat crítiques per part de l'oposició, que ha titllat l'equipament d'innecessari. A banda de la política, i de la seva significació amb el procés, ressalta la seva passió musical: és cantant del grup local 'Els incombustibles'.

Abans d'entrar al consistori, Fortuny havia ocupat la coordinació, direcció i direcció territorial de la Corporació Fisiogestió, va ser logopeda al centre privat SLI i educadora al Centre Aure. També va ser educadora al centre ocupacional Mas Albornà i al centre Atam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.