Pere Soler es presenta com a precandidat a les primàries del PSC pels comicis municipals

El portaveu dels socialistes defensa 'el bon treball del partit' i creu que tindran 'la clau de la propera governabilitat del municipi'


  • Comparteix:

El portaveu dels socialistes, Pere Soler / Foto: Localpres

El portaveu dels socialistes, Pere Soler / Foto: Localpres

El portaveu del grup municipal socialista, Pere Soler, ha presentat aquest dimecres la precandidatura per liderar el cartell electoral del PSC a les properes eleccions municipals del 2019. Soler ha estat el primer a formalitzar la seva candidatura al procés de primàries, que ha donat el tret de sortida aquest dimarts i que finalitzarà el 19 d'octubre amb el nomenament de l'elegit. La possibilitat de presentar-se com a candidat està oberta fins aquest divendres, dia on es proclamaran els precandidats.

El portaveu socialista ha explicat a Cugat.cat que es torna a presentar perquè 'han fet un bon treball' després d'un inici 'accidentat i que encara tenen 'algun cartutx per cremar'. Soler també ha recordat que 'tothom els donava per morts' i ara 'els partits hauran de comptar amb el PSC' perquè, segons creu el regidor, tindran 'la clau de la propera governabilitat del municipi'.

A les últimes eleccions municipals, el PSC va aconseguir un regidor al consistori i es va quedar a 50 vots de repetir els resultats dels comicis anteriors. Per Soler, les properes eleccions 'poden suposar canvis i que hi hagi partits que rebin menys suports'.




Pere Soler

Em torno a presentar perquè crec que vam començar la tasca de manera accidentada i crec que la tasca s'ha de poder consolidar. Hem fet un bon treball i hem aconseguit tenir una significació important i que encara ens queda algun cartutx que cremar.

Pere Soler

Tothom ens donava per morts i ara som una força que cal tenir present. Hauran de comptar amb el PSC perquè crec que serem la clau de la propera governabilitat del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.