Primàries Sant Cugat arrenca la maquinària per confeccionar la llista electoral

La plataforma independentista celebrarà les primàries el 23 de febrer

El comitè local organitzador / Foto: Primàries Sant Cugat

Eleccions Municipals 2019

Publicat el 4/gen/19 per Sílvia González

La coordinadora independentista Primàries Sant Cugat celebrarà el 23 de febrer el procés per configurar els 25 noms de la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals. La plataforma, que també elegirà aquell dia el presidenciable per Valldoreix, té de moment 750 inscrits que votaran l'ordre dels candidats a la llista. La votació es farà en una única volta de forma presencial i telemàtica.

Seguint l'estela de Barcelona, Primàries Sant Cugat activa l'engranatge de les primàries per posar cares a la candidatura per a les municipals i Valldoreix. De moment, ja tenen constituït el comitè local organitzador amb independents com l'exregidor d'ERC David Sempere, l'exregidor de CiU Joan Recasens i el president de Solidaritat Catalana i portaveu de Primàries Sant Cugat, Jordi Manchón.

El portaveu de la plataforma recorda que a les primàries es podran presentar tants candidats com es vulgui i que els inscrits votaran un màxim de vuit persones perquè configurin la llista de 25 noms. Primàries Sant Cugat-Valldoreix exposa que el seu nombre d'inscrits supera 'el de militants de tots els partits polítics de Sant Cugat sumats'.

La plataforma ja ha emplaçat els partits i moviments a 'construir una candidatura unitària, transversal, de tot l'independentisme'. Un feedback 'escàs' és el que, segons Manchón, han rebut per part de les formacions, però tot i així estan disposats a anar als comicis per fer efectiu el mandat de l'1 d'octubre.




DECLARACIONS

Jordi Manchón

Ens presentem a les eleccions perquè la gent demana una candidatura unitària independentista.

Your browser doesn’t support HTML5 audio