Ja es coneixen els candidats que es disputaran el lideratge de Primàries Sant Cugat i Valldoreix

S'hi han presentat 10 candidatures, entre ells, tres de Demòcrates


Temes relacionats

La direcció nacional de Demòcrates no avala una coalició amb Junts per Sant Cugat (14/feb/19)


  • Comparteix:

Els deu candidats se sotmetran a votació el proper 23 de febrer / Autor: Cugat.cat

Els deu candidats se sotmetran a votació el proper 23 de febrer / Autor: Cugat.cat

Els noms dels aspirants a encapçalar el projecte de Primàries Sant Cugat i Valldoreix a les eleccions municipals ja es coneixen. En total, s'hi han presentat 10 candidatures. D'aquestes, vuit es disputen el lideratge del projecte a Sant Cugat, una per encapçalar-lo a Valldoreix, i una altra per liderar-lo en els dos àmbits. Ara, els 751 votants inscrits de moment al projecte hauran de votar les candidatures el 23 de febrer a la Casa de Cultura i a l'Espai Jove, de deu del matí a vuit del vespre. També ho podran fer telemàticament a partir de les vuit del vespre del dia anterior i fins a les vuit del vespre del dia següent.

Les persones que s'han presentat com a candidats per a Sant Cugat són: Margarida Codina, els membres de Demòcrates Lluís Fernàndez, Joan Recasens i Juan-José Vara, també Clara Forn, Violant Emilia González, Xavier Olivella i Òscar Parés. Per a Valldoreix, Francesc Cardoner -antic president de l'EMD del territori-, i David Sempere, exregidor d'ERC, que també s'ha presentat per liderar el projecte a Sant Cugat.

A la llista, apareixen tres membres de Demòcrates, malgrat que la direcció del partit a Sant Cugat va anunciar que proposaria anar a les eleccions amb la plataforma Junts per Sant Cugat. De fet, aquest fet ha desencadenat l'assemblea d'aquest dimarts que, amb la presència de Núria de Gispert, ha decidit que Demòcrates recula i es desdiu del seu desig d'anar amb la plataforma encapçalada per Carmela Fortuny.

La votació del 23 de febrer servirà per elegir l'ordre de la llista de Sant Cugat i el presidenciable per Valldoreix. Després d'endreçar la llista, el projecte es dedicarà a acabar de completar la candidatura per arribar als 25 noms necessaris per concórrer als comicis.

El portaveu de Primàries Sant Cugat-Valldoreix, Jordi Manchón, ha valorat la presentació de les 10 candidatures i ha descrit el procés intern d'elecció i votació com a 'molt novedós'. Manchón tampoc ha descartat arribar a la xifra dels 2.000 electors inscrits que el projecte confiava aconseguir. 'Els votants es poden inscriure al projecte fins el mateix dia de la votació', ha explicat.









Jordi Manchón

Les candidatures em semblen una demostració de talent que tenim a Sant Cugat. Hi ha transversalitat i això fa engrandir el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.