Carles Brugarolas plega de Demòcrates Sant Cugat

La decisió arriba després de la reprovació de la direcció nacional a aliar-se amb Junts per Sant Cugat


Temes relacionats

La direcció nacional de Demòcrates no avala una coalició amb Junts per Sant Cugat (14/feb/19)

Demòcrates proposarà a Junts per Sant Cugat anar plegats a les eleccions (30/gen/19)


  • Comparteix:

Carles Brugarolas és regidor d'Economia i Hisenda / Foto: Localpres

Carles Brugarolas és regidor d'Economia i Hisenda / Foto: Localpres

Carles Brugarolas ha anunciat aquest dimarts via Twitter que es dóna de baixa de Demòcrates. En declaracions a Cugat.cat, ha explicat que deixa la formació que va contribuir a fundar per 'coses que no s'han fet bé'. Preguntat per si serà un dels noms que acompanyarà l'alcaldessa Carmela Fortuny amb Junts per Sant Cugat, l'actual regidor d'Economia i Hisenda ha dit que 's'estan configurant diverses qüestions i en tot cas es coneixerà en els propers dies'. De fet, aquest dimarts se l'ha pogut veure a l'acte de presentació de la candidatura de Junts per Sant Cugat.

Tot plegat arriba després que fa unes setmanes la direcció nacional de Demòcrates no avalés una possible coalició amb Junts per Sant Cugat, la plataforma de Fortuny. En un inici, part de l'assemblea local de Demòcrates, amb Brugarolas al capdavant, va decidir proposar una coalició a Junts per Sant Cugat i descartar el projecte de Primàries Sant Cugat, la iniciativa local que Demòcrates ha impulsat a àmbit nacional. Una assemblea de la qual Brugarolas ha dit que n'està orgullós i que 'va prendre una decisió amb molta informació que toca defensar'.

La decisió, però, no va agradar a la direcció nacional del partit, que en una reunió comarcal a la ciutat va convidar l'assembla local a reconsiderar la decisió i a sumar-se al projecte local Primàries, on ja hi havia tres membres de Demòcrates Sant Cugat com a candidats. De fet, un d'ells, l'extinent d'alcalde Joan Recasens, ha estat elegit recentment com el candidat de Primàries Sant Cugat.

En el ple municipal ara Brugarolas serà independent i quedarà per veure com la seva marxa del partit afectarà a la denominació del grup municipal PDeCAT-Demòcrates.






Carles Brugarolas

Un ha d'actuar en conseqüència i hi ha coses que no s'han fet bé i per això prenc aquesta decisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.