Fortuny promet una escola bressol i reforçar les urgències amb Junts per Sant Cugat

Defineix el nou partit com una plataforma que vol fer de la ciutat 'una manera de viure'


Temes relacionats

Fortuny serà l'alcaldable de Junts per Sant Cugat (19/des/18)

El PDeCAT ratifica Carmela Fortuny com a candidata a revalidar l'alcaldia (25/oct/18)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha donat a conèixer aquest dimarts les línies mestres de la seva candidatura per a les eleccions. Sota el nom de Junts per Sant Cugat, ha presentat 'una plataforma de ciutat' que vol fer del municipi 'una manera de viure'. Entre les propostes: prioritzar qüestions com la salut, l'educació i el benestar. Ha promès construir una nova escola bressol, 700 nous pisos de lloguer i impulsar un acord entre les formacions polítiques per millorar la qualitat de l'aire.També reforçar les urgències durant 24 hores els set dies de la setmana i defensar un hospital públic a Sant Cugat.

Ho ha fet en un acte al vestíbul del Teatre-Auditori amb més de 300 persones i acompanyada de l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i dels tres alcaldes que l'han precedit: Joan Aymerich, Lluís Recoder i Mercè Conesa. Els ha agraït la feina feta i n'ha reivindicat el llegat.

Fortuny ha defensat que Junts per Sant Cugat és un projecte unitari que en els darrers mesos 'ha treballat per assolir un acord amb els diferents partits independentistes' al costat de l'ANC de Sant Cugat. Un acord 'que no ha estat possible' ha dit, però que l'esforç 'no ha estat en va' ja que hi ha persones que han decidit fer el pas cap a la plataforma. A l'acte ha acudit representació de l'ANC i altres personalitats com el president de l'EMD, Josep Puig.

Programa amb sis grans eixos
També ha avançat sis grans eixos del programa. El primer: la salut, la qualitat de l'aire i la preservació del medi ambient. En segon lloc, el benestar, qüestió que ha centrat en el tema de la seguretat. També ha reivindicat la cultura com a eina de transformació social i ha destacat la construcció de nous equipaments com la futura Biblioteca Central Urbana. A més, ha reivindicat la construcció de l'escola pública la Mirada i la preservació de Torre Negra, un dels compromisos més aplaudits.




Carmela Fortuny

He treballat molt per assolir un acord amb els partits independentistes acompanyada de l'ANC de Sant Cugat. No ha estat possible, però no ha estat en va. Hi ha gent que ha decidit fer el pas cap una plataforma de ciutat.

Exalcaldes

Penso que és una persona que pel poc temps que porta a l'alcaldia està fent coses interessants. / Està sent una gran alcaldessa. / Té força, és una candidatura compromesa amb la ciutat i el país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.