Romeva tancarà la llista d'ERC a les municipals

La formació no ha tancat encara el pacte amb MES


Temes relacionats

Ferran Villaseñor dirà adéu aquest mandat a la seva etapa de regidor ( 7/gen/19)

ERC vol fer dels municipis la punta de llança del republicanisme ( 1/des/18)


  • Comparteix:

Mireia Ingla, acompanyada de Diana Riba, ha fet l'anunci a la plaça de l'U d'octubre. / Foto: Cugat.cat

Mireia Ingla, acompanyada de Diana Riba, ha fet l'anunci a la plaça de l'U d'octubre. / Foto: Cugat.cat

L'exconseller santcugatenc i encausat en el judici de l'1-O Raül Romeva tancarà la llista de la candidatura d'ERC per a les municipals de maig. Ho ha anunciat la portaveu municipal i alcaldable, Mireia Ingla, acompanyada de la parella de Romeva i número dos a les eleccions europees, Diana Riba, en un acte on, malgrat no donar-se més detalls sobre la llista, s'ha assegurat que 'representarà tothom'.

Mireia Ingla ha posat de manifest el compromís de l'exconseller amb Sant Cugat i n'ha destacat 'l'honor' que suposa tenir-lo a la candidatura. Una afirmació que ha compartit Diana Riba qui ha posat de relleu el vincle del santcugatenc i la seva família amb les entitats de la ciutat des que van arribar-hi ara fa 12 anys. Romeva, qui va declarar la setmana passada davant el Tribunal Suprem (TS) com un dels acusats per l'1-O, es troba 'bé i fort', ha valorat Riba acabada d'arribar de Madrid.

Una llista que representi la ciutat
'El desig del Raül és sumar', ha afirmat Ingla. I amb aquest propòsit la portaveu ha assegurat que la seva llista serà 'transversal' amb l'objectiu d'aglutinar personalitats de diversos àmbits. Davant la possibilitat d'un pacte amb les forces d'esquerra, Ingla no descarta cap opció tot i que creu en 'la riquesa de la diversitat' i per aquest motiu demana als altres que facin els seus projectes 'el més ampli possible'.

Sobre el programa, elaborat amb les propostes ciutadanes, la cap de llista ha aclarit que es donarà a conèixer, com a tard, a principis d'abril. L'alcaldable no ha concretat en quin punt es troba la reedició del pacte amb MES, ni qui rellevarà Ferran Villaseñor com a número 2.




Diana Riba

Hem de recordar a la ciutadania que els encausats tenen els seus drets polítics intactes. A la proposta d'estar a les municipals tancant la llista d'ERC, la resposta del Raül va ser un sí rotund.

Mireia Ingla

Crec que és un honor per a ERC Sant Cugat i per a la ciutat. Sant Cugat li deu moltes coses al Raül i als companys que aquests dies seuen al Tribunal Suprem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.