L'exvocal de Cs Susanna Casta serà la presidenciable del PSC per Valldoreix

També se suma a les files socialistes l'excoordinador de la Plataforma de Pensionistes, Paco López


Temes relacionats

El PSC es presentarà en solitari o amb altres suports a la presidència de l'EMD (11/mai/18)

Susanna Casta es dóna de baixa de Cs i deixa l'acta de vocal de l'EMD de Valldoreix (23/oct/17)

El PSC donarà suport a Gent per Valldoreix a les eleccions a l'EMD (20/abr/15)


  • Comparteix:

Pere Soler, al mig, amb Casta i López / Foto: Cugat.cat

Pere Soler, al mig, amb Casta i López / Foto: Cugat.cat

El PSC es presentarà a la presidència de l'EMD de Valldoreix amb l'exvocal de Cs Susanna Casta com a candidata. Un any i mig després de la seva renúncia 'per motius personals', la valldoreixenca torna a la política activa com a independent i, a més, ocuparà un dels últims llocs de la llista a Sant Cugat. A banda de Casta, els socialistes també han explicat aquest dimecres que sumaran a la candidatura per Sant Cugat l'excoordinador de la Plataforma de Pensionistes a la ciutat, Paco López, com a independent.

Casta ha definit el seu 'pas endavant' com una 'conseqüència lògica de la seva trajectòria' i ha destacat que, tot i deixar la política activa durant un temps, ha seguit treballant amb el veïnat del territori. També ha subratllat que des del primer moment en què el PSC li va fer la proposta s'hi va sentir còmoda i va veure com les seves opinions eren escoltades.

Ha dit que 'no volia tornar a entrar en un partit perquè sí' i ha explicat que des de l'inici els socialistes han respectat el programa que planteja pel territori, i que es basa en el que va elaborar juntament amb Gent per Valldoreix l'any passat. Quan ella figurava com a presidenciable de la plataforma i el PSC hi estava en converses per fer una llista unitària d'esquerres a l'EMD. Un programa que, ha detallat, tindrà la seguretat al territori com una de les línies mestres.

De la seva banda, López ha explicat que sempre ha tingut 'una ànima socialista' i que de seguida es va sentir atret pel projecte polític. Pensionista, López ha expressat la necessitat de posar l'accent en els 'col·lectius més desafavorits' i a treballar perquè Sant Cugat sigui una ciutat que 'no deixi de banda les persones'. 'No pot ser que al municipi es dediqui més pressupost a mantenir els parcs i els jardins, que a cuidar de les persones', ha sentenciat.

L'alcaldable Pere Soler ha definit Casta i López com dues persones 'actives', enteses en dos àmbits en què el partit vol apostar com és el cas de Valldoreix i de la situació dels pensionistes a la ciutat. Soler, que no ha volgut desvelar quina posició ocuparan a la llista, ha explicat que la proposta de Casta i López com a independents, així com la resta de membres de la llista -que encara no s'ha fet pública- haurà de ser ratificada pel partit el proper 20 de març en assemblea.






Pere Soler

Sens dubte dos perfils que aportaran molt en qüestions com Valldoreix i els pensionistes.

Susanna Casta

Tot va ser molt fluïd i fàcil, van escoltar les meves opinions i van respectar el criteri que tenia per a Valldoreix.

Paco López

Des de fa 41 anys sempre he votat el mateix partit. El PSC és el meu partit per una qüestió de consciència moral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.