El Sindicat de Llogateres abandona les reunions de la Taula Local d'Habitatge de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una concentració del sindicat per aturar un desnonament / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu d'una concentració del sindicat per aturar un desnonament / Foto: Cugat.cat

El Sindicat de Llogateres ha decidit deixar de participar en les reunions de la Taula Local d'Habitatge. Així ho ha anunciat en un comunicat on posa de manifest 'la ineficàcia' d'aquest òrgan de participació. El sindicat diu haver constatat, després de la reunió mantinguda amb la taula aquest dilluns, que 'no hi ha voluntat de promoure els canvis necessaris per minvar la problemàtica de l'habitatge a Sant Cugat'.

De fet, bona part de les crítiques de l'entitat ha anat focalitzades en la gestió i el paper que ha tingut l'Ajuntament en aquesta taula. Tres mesos després de la seva entrada en funcionament, al desembre, la gota que ha fet vessar el got per a l'entitat ha estat la reunió de la Taula d'Habitatge d'aquest primer d'abril. Segons el sindicat, l'ordre del dia els ha fet pensar que des d'aquest òrgan s'espera que tota la feina 'la fem exclusivament nosaltres', ha exposat el membre del sindicat Esteban Martínez.

Per al col·lectiu, la taula 'no funciona ni funcionarà' i, a més, consideren que la seva posada en marxa 'és una estratègia electoral', ha afirmat Martínez. Tot i això, el Sindicat de Llogateres assegura que no tornaran a les reunions fins que observin 'un interès real per fer que les estructures tinguin eficàcia', així com 'recursos suficients perquè tinguin un impacte directe'.




Esteban Martínez

No hem rebut mai cap feedback de l'Oficina Local d'Habitatge, només ens han enviat algun missatge.

Esteban Martínez

Estem disposats a tornar si veiem que la cosa avança, que es prouen solucions o mesures per ampliar el parc d'habitatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.