Sant Cugat en Comú presenta una candidatura disposada a 'sumar en una majoria d'esquerres'

Els comuns veuen possible un canvi al color polític de l'equip de govern


  • Comparteix:

Sant Cugat en Comú referma la seva disposició per arribar a un acord amb les forces d'esquerres que aconsegueixin representació al ple després de les eleccions del 26 de maig per propiciar un canvi de color polític al govern municipal. Ho ha dit l'alcaldable de la candidatura, Ramon Gutiérrez, que aquest dissabte ha presentat a la Casa de Cultura part del seu programa. Un plec de propostes vertebrat sobre tres eixos: combatre les desigualtats i garantir l'accés a l'habitatge, fer front a la corrupció i treballar amb polítiques respectuoses amb el medi ambient i feministes.

Gutiérrez ha tret pit que Sant Cugat en Comú sigui l'única candidatura que no posa condicions per pactar amb la resta de forces d'esquerres de la ciutat. 'Altres partits dubten si pactar amb les esquerres o amb el PDeCAT, altres prioritzen eixos diferents als que per a nosaltres són prioritaris i altres posen línies vermelles per no pactar amb d'altres'. 'Som els únics que apostem per aquesta majoria d'esquerres de forma inequívoca', ha assegurat.

Ha acompanyat Gutiérrez l'eurodiputat i candidat a la cambra europea per Catalunya en Comú Ernest Urtasun, que ha posat de relleu la importància que Europa i els municipis treballin en consonància. Com a exemple d'aquesta tasca conjunta ha parlat sobre el canvi climàtic: 'Tenim una batalla en aquest sentit i això no es pot fer sense l'acompanyament local'. Així, Urtasun ha celebrat que les eleccions municipals i europees coincideixin, ja que així es pot 'posar el focus sobre molts temes que tenen impacte europeu i local'.

Més d'una cinquantena de persones han donat escalf als candidats en aquesta trobada.




Ramon Gutiérrez

Som els únics que apostem per una majoria d'esquerres de forma inequívoca. Uns dubtes si pactar amb les esquerres o amb el PDeCAT, altres prioritzen eixos diferents als nostres i altres posen línies vermelles.

Ernest Urtasun

M'agrada que les eleccions europees i municipals coincideixin, perquè així podem posar el focus sobre temes que tenen impacte europeu i local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.