Marta Salvador, presidenciable del PP per l'EMD de Valldoreix

La candidata s'ha donat a conèixer en una roda de premsa on ha afirmat que arriba per oferir 'aire nou'


  • Comparteix:

Marta Salvador és la presidenciable del PP a l'EMD de Valldoreix per les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho ha donat a conèixer la formació aquest dimecres amb una roda de premsa al Club Esportiu Valldoreix on Salvador ha explicat que arriba per oferir 'aire nou' i la seva experiència dins el sector privat. La candidata també ha definit com a principals eixos del seu programa la mobilitat, el comerç local, la seguretat i les zones verdes del territori. Salvador, que agafa el relleu a Josep Maria Canals i s'estrena com a presidenciable pel PP a Valldoreix, ha remarcat que 'ara és el moment de deixar de ser un espectador per passar a ser un actor'.

La presidenciable ha estat acompanyada pel president i portaveu municipal del PP, Álvaro Benejam, que ha destacat 'la tradició personal i familiar' de Salvador dins el partit i l'ha definit com 'una persona de confiança' i una 'gran candidata' pel territori. Davant el repte de recuperar la representació que la formació va perdre a Valldoreix a les eleccions de 2015, tant Salvador com Benejam han expressat el seu desig de tornar a formar part de l'EMD.

Al finalitzar la roda de premsa, la candidata s'ha fet una fotografia amb Benejam i el secretari general del PP Sant Cugat, Alfredo Bergua.




Marta Salvador

El que nosaltres podem aportar a Valldoreix és la gestió efectiva dels recursos. No és més ric qui més té, sinó que millor sap gestionar els recursos que té.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.