Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya vol contribuir a fer 'un país normal' des del municipalisme

La candidatura, preocupada per l'habitatge, la mobilitat i la protecció de l'entorn


  • Comparteix:

Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya ja escalfa motors per a les eleccions municipals del 26 de maig amb la intenció de fer realitat, des de la ciutat, el mandat de l'1-O. La candidatura s'ha presentat oficialment aquest dissabte en una trobada a la plaça de l'U d'Octubre on l'alcaldable, Joan Recasens, ha subratllat la voluntat del projecte per fer millores en polítiques d'habitatge, de mobilitat i quant a la defensa de l'entorn natural. Recasens, però, ha lamentat que 'si tinguéssim un país normal podríem fer moltes més coses de les que podem fer'.

L'alcaldable, que s'ha acompanyat de membres de la candidatura i del presidenciable a l'EMD de Valldoreix, David Sempere, ha estès la mà, en cas d'aconseguir representació al ple, a aquelles forces que es van posicionar contra l'article 155. 'Si no hi han manifestacions clares de reconeixement de l'1-O, que no ens vinguin a buscar', ha sentenciat.

Pel que fa a la possibilitat que el resultat del referèndum es materialitzi, Recasens considera que els ajuntaments han de tenir 'un paper fonamental' quan es produeixi 'un altre 3 d'octubre'. En aquest sentit, l'alcaldable ha demanat que no es torni a repetir cap consulta, perquè 'ja es va fer una'.


Joan Recasens

Farem propostes d'habitatge concretes, de mobilitat, de creixement, de protecció de l'entorn. No hem de perdre de vista que tinguéssim els recursos que Sant Cugat genera i no se n'anessin, podríem fer moltes més coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.